Tijd om te bouwen aan jouw next-level business!

Referenties

Ben jij er klaar voor om net zulke resultaten als Raymond, Anke en Vincent te boeken?

Plan een afspraak
 • “Sinds Natascha haar tanden in onze marketing heeft gezet, gaat het met grote stappen vooruit. Natascha heeft structuur aangebracht in alle wilde ideeën en onze ambities. We werken nu volgens planning aan praktische marketingzaken voor morgen en aan ons merk voor in de toekomst. Op korte termijn heeft het ons al veel zichtbaarheid rondom ons merk opgeleverd. Zaken als website en merkmanifest, daar werken we nu aan. Dankjewel Natascha!”

  Etienne, directeur

 • “Samenwerken met Natascha is een feestje! Ik ken weinig mensen die zo gestructureerd, doelgericht en optimistisch te werk gaan. Ze kan zich goed inleven in de doelgroep en weet daardoor direct de juiste boodschap over te brengen. Dankjewel voor deze fijne samenwerking!”

  Anika, directeur

 • “In korte tijd is er een onwijs fijne samenwerking ontstaan, waarin Natascha’s rol leidend is geworden in alle marketing en communicatie uitingen. Goede overleggen, strakke planningen en heldere doelen. Dat is waar we aan gewerkt hebben de afgelopen tijd. En als het aan ons ligt, waar we ook in de toekomst aan blijven sleutelen in samenwerking met Natascha. Tijdens dit jaar hebben we direct een stijging gezien in de verkoopcijfers op een vroeger stadium. Top!”

  Niek, directeur

 • “De samenwerking met Natascha heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Natascha kwam ons ondersteunen met de marketing en communicatie binnen het bedrijf. Zelf kwam ik nieuw het vak ingerold en dankzij haar kennis en ervaring heb ik veel inzichten gekregen en begrijp ik nu beter hoe ik bepaalde marketinginstrumenten effectief in kan zetten voor het bedrijf waarvoor ik werk. Natascha heeft een professionele houding, is een fijne en serieuze sparringpartner, maar altijd in een relaxte sfeer. Zonder Natascha’s kennis waren wij zeker nog niet op het professionele niveau waar wij nu wel zitten!”

  Lizzy, marketing- en communicatiemedewerkster

 • “Ik ken Natascha als een gedreven teamspeler en coach. Geen urenlange vergaderingen zonder actie, maar taakgericht werken. Of ik nu een vraag heb over de strategie van een bedrijf, over de uitvoering van een opdracht of over mijn persoonlijke doelen; Natascha staat altijd klaar om te helpen. Zo komen niet alleen onze klanten, maar ook ik, verder!”

  Tom, directeur

 • “Ik ken Natascha als een gedreven teamspeler en coach. Geen urenlange vergaderingen zonder actie, maar taakgericht werken. Of ik nu een vraag heb over de strategie van een bedrijf, over de uitvoering van een opdracht of over mijn persoonlijke doelen; Natascha staat altijd klaar om te helpen. Zo komen niet alleen onze klanten, maar ook ik, verder!”

  Joy, marketing- en communicatiemedewerkster

 • “Ik mocht de vernieuwde versie van het traject doorlopen met Natascha, wat erg interessant was. Natascha is een open meid en een goede sparringpartner, waarmee je alles kan bespreken. Door het traject ligt er nu een duidelijk plan voor het komende jaar. Ik weet wat mijn deadlines zijn en kan zo mijn doelen voor komend jaar behalen. Ik raad het elk bedrijf aan die wil bouwen aan een toekomstplan voor zijn/haar onderneming!”

  John, directeur

 • “Ik werk met Natascha samen in opdracht van meerdere opdrachtgevers op het gebied van marketing en communicatie. Zij fungeert als mijn coach en sparringpartner en zorgt ervoor dat projecten in goede banen worden geleid. Natascha heeft echt verstand van haar vakgebied en deelt maar al te graag haar kennis en kunde. Door Natascha heb ik het afgelopen jaar grote stappen gezet en die ontwikkeling stopt nooit. Een fijne samenwerking!”

  Rose, marketing- en communicatiemedewerkster

 • “Ik zie de marketing als een traject dat door moet lopen. Wanneer ik dit zelf zou doen, is er altijd iets anders dat ‘belangrijker’ is. Met Natascha als partner op dit gebied, loopt alles in de afgesproken lijn door. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Als ik Natascha moet omschrijven, is het: ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.”

  Raymond, commercieel directeur

 • “Met Natascha als coach voelt iedere stap in je professionele loopbaan meteen vertrouwd. Geen vraag is voor Natascha te gek; ze is altijd oprecht geïnteresseerd en geeft feedback waar je écht iets aan hebt. Natascha biedt aan de ene kant de juiste handvatten en tips en aan de andere kant laat ze je vrij om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen en je doelen te behalen. Een perfecte combinatie dus! You go, Natascha!”

  Emma, marketing- en communicatiemedewerkster